Skip to main content

Onze sponsors

Sponsors

Het bestuur van de Truck Tour Tilburg hecht grote waarde aan het feit dat deelname aan het evenement gratis is. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom, maar financiën mogen nooit de reden zijn om wel of niet deel te kunnen nemen. Alle deelnemers zijn gelijk en iedereen is welkom. De kosten voor alle noodzakelijke investeringen worden volledig gedragen door een netwerk van fantastische sponsors.

Bekijk hier de sponsormogelijheden. Al vanaf € 150,00 sponsort u een geweldig evenement. Er zijn diverse mogelijkheden tot sponsoring. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

De trucktour is dankzij haar sponsors een financieel gezonde organisatie. Om het ook in de toekomst zo te houden is het bestuur constant op zoek naar nieuwe sponsors en manieren om efficiënter met haar middelen om te gaan. Elke sponsor is belangrijk voor ons. Het doet ons dan ook goed om te zien dat onze sponsors er zelf ook steeds meer baat bij hebben. Bedrijven die ons helpen, komen elkaar elk jaar tegen op de pauzeplaats. Daar zijn al een aantal mooie, zakelijke contacten uit ontstaan"

In de beginjaren waren dat vooral bedrijven uit de transportwereld. Tegenwoordig komen er steeds meer bedrijven bij die geen directe link met de transportwereld hebben maar zich graag met een financiële bijdrage willen inzetten voor het welzijn van de gehandicapte medemens.

Adresgegevens

  • Stichting Truck Tour Tilburg
  • Postbus 194
  • 5050 AD Goirle

Gouden sponsoren

Zilver sponsoren

Bronzen sponsoren

Materiaal sponsoren