Gastenboek

Gastenboek

Add Message
Miran en Boeb Korting
13-04-2014
Wat hebben wij genoten van een onwijs gave, bijzondere en waardevolle dag. Alle lof voor al die vrijwilligers, de mooi gepoetste wagens, de organisatie en alle zwaaiers langs de kant. Wat zijn wij bevoorrecht dat wij dit jaar mee mochten rijden. Boeb geeft deze dag een dikke tien en ligt prinsheerlijk in dromenland met een blauwe pet op zijn hoofd en een glimlach op zijn gezicht!
daliaschreuders biekens
13-04-2014
bij deze wilde ik laad weeten dat het een gezelige dag was mijn kindre hebben genooten i zech was topie julie zijn echt topie ze willen alweer mee doen i zech tot volgend jaar
Ivo Smits
13-04-2014
Hallo lieve vrijwilligers,

allemaal heel hartelijk bedankt voor de te gekke dag! Hebben jullie mij gezien? Ik mocht, samen met mijn opa als begeleider meerijden in vrachtwagen 121, met chauffeur Harm. We hebben een te gekke dag gehad! Het was allemaal weer tot in de puntjes geregeld. Ook mijn vader, die als verkeersregelaar mee is geweest, heeft het onsettend naar zijn zin gehad! Nogmaals iedereen heel hartelijk bedankt.
Groetjes Ivo (9 jaar)
werner spierings
13-04-2014
Wederom een geweldige dag gehad, met super mooi weer, in deze editie van de TTT
EEN geweldig bedankje aan alle vrijwilligers, VKR's , chauffeurs hulpverleners en alle mensen aan de kant.
We mogen met zijn allen trots zijn op zo'n geweldig evenement.
Monique Laurijssen
13-04-2014
Thanxxx aan iedereen die de trrucktour vandaag weer mogelijk maakte... Fantasische dag voor iedereen.!! Vele complimenten en blije gezichten...T was weer genieten met verschillende kippevel momenten.!! Top hoe de organisatie t telkens weer mogelijk maakt.!! TROTS.!!!!
Fam. Daamen
13-04-2014
Beste truck tour,
Onwijs bedankt voor het bezorgen van een gouden dag...... Onze Zoon heeft een onvergetelijk dag gehad.....
Bedankt voor de onwijs goede zorgen..... Super trots op jullie organisatie en al de vrijwilligers......

tot volgend jaar....
Groetjes Fam. Daamen
piedro
13-04-2014
Het was weer een top dag...
helaas ging vanmiddag mijn toeter kapot...
petra van vugt
13-04-2014
beste organisatie trucktours,hierbij wil ik jullie wederom bedanken voor deze dag,mijn kleinkinderen,hebben heel erg genoten heb ik gezien toen ik langs de route stond,hhopelijk gaat het nog jaren zo zijn voor alle kinderen en volwassen met beperkingen.
Gerryvdvrande Remmers
13-04-2014
13-04-2014
Bij het horen van de claxons is er de herkenning,en waardering voor deze trucktour ,waaraan heel veel mensen plezier beleven.
Maar vooral organisatie en vrijwilligers,petje af.
Gr. Gerry
Sandra van Nunen
13-04-2014
Het was weer geweldig vanochtend ! Ik zat weer prinsheerlijk te genieten op mijn stoeltje, net voor de 1e vrachtwagen. Ik heb ze alle 260 (?) persoonlijk uitgezwaaid, en ben weer heerlijk toegetoeterd. En het weer werkt ook ieder jaar goed mee !
Tot volgend jaar, als het aan mij ligt