Gastenboek

Gastenboek

Add Message
Politie Tilburg
02-04-2015
zondag 19 april is het weer zover. Vele gehandicapte medemensen staat weer een gezellig dagje te wachten. Allen 245 opgeleide verkeersregelaars zorgen, dat de route veilig verloopt. Flitspalen zullen uitgezet worden, zodat iedere colonne door rood kan rijden op aanwijzingen van een verkeersregelaar. Ieder jaar vergen de voorbereidingen weer veel werk, maar wij hebben dat er graag voor over. Wij wensen u allen een fijne en mooie dag toe.
Ad van Gorp, Politie Hart van Brabant, District Tilburg.
Leo van Lieshout
05-03-2015
Met 215 verkeersregelaars kunnen we de veiligheid rondom de Truck Tour Tilburg weer gaan waarborgen. En deze zijn allemaal gecertificeerd. Ik kijk al naar de briefing / post-instructie bijeenkomsten om jullie allemaal weer te ontmoeten. En dat is ook zo'n beetje de start van het evenement. Voor vele motorrijders dé dag van het jaar.
Janine
15-02-2015
E-learning maken voor de Trucktourtilburg!!! Zin in 19 April!!
Jolanda vd Wijgert
02-02-2015
We hebben onze inschrijving weer gedaan. op naar 19 april.
nynke palma
18-01-2015
Dit is de eerste keer dat ik mee rij met de truck tour ik wil heel graag weer mee rijden.
Vic Peeters
03-05-2014
Integrale registratie is weer beschikbaar: http://youtu.be/6JxjCI8j7kM
Vic Peeters
15-04-2014
Ook dit jaar was het weer goed georganiseerd. Hulde!
Dit jaar stond ik met twee camera's op de Middeldijkdreef, waar de karavaan heen en terug rijdt. Ik sta niet voor niets met een koptelefoon op: wat kunnen jullie luid claxoneren!
De video is te zien op: http://youtu.be/6JxjCI8j7kM
Patrick Verhoeven
15-04-2014
Het zit er helaas weer op!! Tucktour 2014 is weer voorbij. Na een hele zaterdag wassen en poetsen stond de vrachtwagen er helemaal klaar voor. We hebben allemaal weer een geweldige dag beleefd. Ik wil iedereen enorm bedanken voor hun inzet. Mijn bijrijdster Melissa heeft er ontzettend van genoten.Ze bleek zelfs een ware vrachtwagenchauffeur toen ze op het einde nog een stukje mocht sturen en op de zendbak kon kletsen.
Ik kreeg zelfs nog een bedankmailtje via mijn werkgever. TOP! daar doen we t tenslotte allemaal voor!!
Tot volgend jaar!
Groetjes Patrick
Wouters Transport B.V. Rijen
Sven Buijl
15-04-2014
Lieve allemaal,

Graag wil ik alle vrijwilligers bedanken voor de geweldige dag die ik heb gehad. Ook wil ik John (chauffeur van BAT) nog even heel erg bedanken voor de gezellige dag moest heel nodig naar de toilet tien we bij het eindpunt waren dus heb ik dat helaas niet kunnen doen. Misschien tot volgend jaar
ancilla heijnen
15-04-2014
wij willen iedereen bedanken voor deze geweldige dag wat een spektakel zeg mijn zoon heeft er erg van genoten groetjes gideon