Gastenboek

Gastenboek

Add Message
Fam. Daamen
13-04-2014
Beste truck tour,
Onwijs bedankt voor het bezorgen van een gouden dag...... Onze Zoon heeft een onvergetelijk dag gehad.....
Bedankt voor de onwijs goede zorgen..... Super trots op jullie organisatie en al de vrijwilligers......

tot volgend jaar....
Groetjes Fam. Daamen
piedro
13-04-2014
Het was weer een top dag...
helaas ging vanmiddag mijn toeter kapot...
petra van vugt
13-04-2014
beste organisatie trucktours,hierbij wil ik jullie wederom bedanken voor deze dag,mijn kleinkinderen,hebben heel erg genoten heb ik gezien toen ik langs de route stond,hhopelijk gaat het nog jaren zo zijn voor alle kinderen en volwassen met beperkingen.
Gerryvdvrande Remmers
13-04-2014
13-04-2014
Bij het horen van de claxons is er de herkenning,en waardering voor deze trucktour ,waaraan heel veel mensen plezier beleven.
Maar vooral organisatie en vrijwilligers,petje af.
Gr. Gerry
Sandra van Nunen
13-04-2014
Het was weer geweldig vanochtend ! Ik zat weer prinsheerlijk te genieten op mijn stoeltje, net voor de 1e vrachtwagen. Ik heb ze alle 260 (?) persoonlijk uitgezwaaid, en ben weer heerlijk toegetoeterd. En het weer werkt ook ieder jaar goed mee !
Tot volgend jaar, als het aan mij ligt
Pieter
13-04-2014
Geeft me een goed gevoel dat er ook nog leuke dingen gebeuren in de reeshof. Super dat er zoveel vrijwillers zijn die andere een leuke dag bezorgen. Geniet ervan en maak maar veel lawaai.
René van Houtert
12-04-2014
Vandaag de motor geprepareerd voor Trucktour Tilburg. Wat laats sleutelwerk. Dagelijks gebruik voor het werk maakt hem een beetje vuil, dus was een wasbeurt ook niet overbodig.

Het weer? Gaat perfect worden. De sfeer; als vanouds, De voldoening? Een mooi dag maken voor onze medemens met beperkingen, maar ook voor de inwoners van Tilburg e.o. Als je alles bij elkaar optelt ruim 500 man (vrijwilligers (verkeersregelaars, chauffeurs, politie en organisatie) actief. Waar vind je dat Uniek toch. Tilburg met een grote T!

Marcel van Helden
12-04-2014
Elk jaar weer een happening, auto's regelen, wassen, poetsen, knuffels erop knopen, luchthoorns erop knopen, gein trappen.........
En dan de dag....... zoals elk jaar verwachten we weer een hoop blije gezichten, en moge de weergoden ons goed gezind zijn.

Tot morgen, wij zijn er in elk geval weer klaar voor.

Mike, Mark, Glenn, Twan, Harold, Peer, Marcel ....................
Joost van Haaren
11-04-2014
Al was het alleen maar omdat ik dan mijn motor weer eens een keertje poets. Hahahaha.
Nee hoor....die blije gezichten in de cabine. Daar doen we het voor!!!!!
Succes allemaal. See you on SUNday!
Kim
11-04-2014
Hoi mensen.
Mijn zoon en ik mogen voor de 1e x mee dit jaar.Ben dus ook benieuwd wat hij ervan vind.Hij vond langs de kant staan ook altijd wel leuk dat getoeter iets minder maar wel zwaaien naar die mensen in de vrachtwagens.Benbenieuwd.En hopen op goed weer.Tot zondag.