Gastenboek

Gastenboek

Add Message
lowie meulbroek lion-stone tilburg
20-04-2016
wat was het weer een gezellige zondag iedereen bedankt voor de aandacht en gezelligheid en weer zeer tevreden over de organisatie van TTT geweldig. kan weer niet wachten op volgend jaar.
m.vr.gr. lowie
Antoinette
19-04-2016
mijn man en onze dochter zijn als begeleiding mee geweest met de 29ste editie van TTT. In Diessen hebben ik met mij n kleinkinderen naar hen gezwaaid en wat heeft vooral mijn kleinzoon genoten van alle ( grote) auto;s. En ik .. ik stond zoals andere jaren met kippenvel
en een brede lach te genieten , van de mooi versierde wagens - de zwaaiende handen - de lachende mensen en van al het getoeter. een groot compliment voor de organisatie en heel veel dank aan alle mensen die deze dag mogelijk maakte!!!!
werner spierings Commissie VKR TTT
17-04-2016
Wat was de 29e editie van de TTT weer een geweldige happening

Bijzonder veel dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben, van broodjessmeerders en gezellige koffiedames....tot rode kruis medewerkers en politie....van onze stoere maar geweldige persoonlijkheden van Truckers....van begeleiders tot VKR's....te veel mensen om op te noemen.
Maar zeker ook een zeer groot dankwoord aan alle bedrijven die dit mooie evenement mogelijk gemaakt hebben door sponsoring i welke vorm dan ook.
Het was zeer mooi om zoveel mensen aan de kant te zien als toeschouwers.....zwaaien....roepen....en we hebben duizenden duimen gezien.
Iedereen bedankt...en op naar onze 30e editie in 2017....houd onze site in de gaten

Met vriendelijke groet

werner Spierings Commissie VKR TTT
fam screuders
17-04-2016
het was kaai gezelig
paul hoymans
17-04-2016
vandaag eerste keer jullie tour gaan fotograferen en filmen
chapau hoe jullie alles getimed hebbben en die timing aanhouden
ben uit belgie gekomen en was echt de moeite
echt voor volgend jaar voor herhaling vatbaar
groeten uit belgie
Amy en Audrey
17-04-2016
De trucktour Tilburg zit er weer op. We begonnen met mooi weer. Met een supergave Truck en ook nog eens het eerste plekje in de kolonne. We hebben heel veel mensen gezien. Vooral in de dorpen die we aandeden en in de wijk Reeshof en wijk de Blaak. Dan voel je je echt bijzonder. Helaas veel regen en kou tijdens de pauze. Maar leuk entertainment en lekker eten en drinken (uit de lunchpakketjes en van de catering). Wij hebben ons goed vermaakt en willen alle medewerkers, sponsoren, bedrijven, motorrijders, rode kruis medewerkers, chauffeurs, vrijwilligers, fotografen, politie en toeschouwers heel erg bedanken.
William
17-04-2016
beste trucktour team , ik mag het dit jaar weer mee maken vorig jaar bijna niet meer nu kan ik wel genieten met al alles ik heb heb namelijk een dubbele Embolie gehad 1 bij mijn hart en 2 bij de longen nu dat mijn herstel goed is ga ik weer genieten van deze mooie dag veel plezier en geniet van deze dag
René van Houtert
16-04-2016
Zo, motor staat volledig opgetuigd voor zijn taak van morgen: Trucktour Tilburg. Na een hele week werken voor zijn baasje is ie vrijdag gewassen. Vandaag heeft ie al geoefend in een andere trucktour. Ook daar veel blije gezichten , maar 'de rit' van het jaar is toch Tilburg, want Tilburg heeft 'T. We gaan er met zijn allen een mooie dag van maken; chauffeurs, hun bedrijven, alle vrijwilligers en nog heel veel mensen die je zomaar zou kunnen vergeten. Voor wie? Voor onze medemens met een beperking. Machtig en een eer dat we het daarvoor doen. Zomaar voor de 29e keer.....Volgend jaar dus de 30e!!!.
Femke
16-04-2016
Deelnemers en vrijwilligers allemaal n geweldige dag gewenst
Kees Oomen
16-04-2016
Ik wil iedereen alle vrijwilligers chauffeurs/ bijrijders begeleiders organisatoren en fantastische dag toewensen. Geniet met volle teugen.Ik woon zelf in Gilze, jammer dat jullie daar niet doorheen komen, hopelijk volgend jaar. In ieder geval gaan we vandaag ook genieten van de trucktourBavel. Die komt bij ons langs de deur. nogmaals veel succes,zonder ongelukken en hopelijk volgend jaar door Gilze. Groeten Kees en Mariëlle.