Gastenboek

Gastenboek

Add Message
Audrey
01-02-2016
vorig jaar fanatiek staan zwaaien op de rotonde in de Reeshof. Voor dit jaar weer aangemeld. Nu afwachten. Spannend hoor.
Commissie VKR Werner Spierings
03-05-2015
Het is al weer 2 weken geleden dat we op 19 april hebben kunnen genieten van de Truck Tour Tilburg 2015, een geweldig mooie en warme dag in allerlei opzichten

Ondanks zorgvuldige voorbereidingen is nu echter gebleken dat er toch nog een flitspaal actief geweest is op de N282 Bredaseweg thv OV-halte Zwartvenseweg.

Mocht er iemand een sanctie hiervan binnen krijgen via het CJIB dan het verzoek om dit niet te betalen maar de sanctie z.s.m. als bijlage door te sturen naar ons op onderstaande wijze zodat wij dit centraal kunnen regelen via onze Brigadier instructeur Ad van Gorp:

Vkr's kunnen de bijlage sturen naar Leo.van.lieshout@home.nl

chauffeurs en bedrijven kunnen de bijlage sturen naar jan.luijten@trucktourtilburg.nl

Mogelijk verstandig dat de chauffeurs ook even op hun bedrijf aangeven dat de mogelijkheid bestaat dat er een verbaal binnen komt en hoe dit geregeld is, zodat we maximaal voorkomen dat het straks mogelijk door het bedrijf betaald word en ingehouden op hun salaris.

Alle VKr's en bedrijven krijgen op zeer korte termijn ook nog een mail betreffende dit incident, en we hopen dat op deze wijze alles snel en vakkundig geregeld hebben.

namens de organisatie TTT excuses voor het ongemak.


siebe
23-04-2015
ik heb zelf mee gedaan het was echt super leuk dee voor de eerste keer mee het enige naadeel was dat de toeter van onze vrachtwagen was doorgebrand

groetjes siebe 13 jaar
Carlo
20-04-2015
Ik heb gisteren weer mee mogen rijden als verkeersregelaar op de motor. Wat een dankbaar werk is dit, geweldig! Tot volgend jaar!
Vic Peeters
20-04-2015
Indrukwekkende tocht! Prima organisatie! Nobel doel! Mooi weer!
Een integrale registratie van de stoet staat nu online: https://youtu.be/ecfvvpkwOb8
Gert Duyn
19-04-2015
Beste mensen van trucktour,

Ik ben chauffeur bij p&m express in Tilburg, en reed vandaag mee als chauffeur. Ik heb vrijdag contact gehad met Barend en Wijnand van 3FM, en heb geregeld dat ze mij vanmiddag belde, tijdens de middagrit, en dat telefoontje werd een live verslag vanuit de truck. Dit verslag, is een item geworden tijdens hun radio show op 3FM, tussen 6 en 8 zondag avond.... Trucktour Tilburg, op de landelijke radio... Hierbij de link naar het item.. Mocht deze niet werken, dan is het terug te luisteren op de website van 3FM.

http://www.3fm.nl/a/182295

Gr Gert

maurice kemmeren
19-04-2015
Vandaag leuke en mooie dag gehad.
Organisatie bedankt, het was top.
Verkeersregelaars bedankt.
Mijn bijrijder justin met nr 22 bedankt.
Kan iemand mij meer vertellen waar justin woont of met zijn achternaam heet,heb namelijk foto's voor zijn fotoboek

Groetjes maurice kemmeren

ton van veen
19-04-2015
weer n geweldige trucktour gereden. ook na 25 keer blijft t gewoon mooi om te doen. organisatie bedankt
petra van vugt
19-04-2015
beste mensen van de organisatie en alle anderen

het was weer een mooie happening vandaag,mijn kleinzoon yannick van tilborg heeft zichtbaar genoten,en voor zo ver ik het langs de route heb gezien de andere deelnemers ook,dank aan alle mensen die hier aan meegewerkt hebben.hopelijk mag dit nog lang doorgaan.

met vriendelijke groet mevr.p.m.a van vugt
Sandra van ginneken
19-04-2015
Vandaag kwam de Trucktour door Oosterhout,
complimenten voor de verkeersregelaars!!!
Ik wens alle deelnemers nog een hele leuke Tour!