Gastenboek

Gastenboek

Add Message
maurice van oort
23-04-2012
Hallo allemaal bedankt voor wederom een zeer geslaagde trucktour!
Als chauffeur heb ik weer erg genoten van het blije gezicht van mijn bijrijder Bram en zijn zus Coby. Volgend jaar hoop ik weer mijn bijdrage te kunnen leveren, groetjes en alle vrijwilligers en zwaaiers bedankt!!!
KVW de Blaak
23-04-2012
Voor het derde jaar op rij de Trucktour toejuichen in de Blaak. We hebben ons best gedaan er een spetterende doortocht voor alle deelnemers, chauffeurs, motoren en organisatie van te maken op het laatste stukje route van de tour.
Complimenten aan de organisatie die een gelikte prestatie weer heeft neergezet. Ik heb het dit jaar als vrijwilliger van KVW de Blaak van een klein stukje dichterbij meegemaakt en kan niets anders concluderen dan dat het gaat om een strak geplande en megagrote organisatie die fantastisch in elkaar zit.
Ook dank aan enkele honderden bezoekers van onze doorwuif promenade! We zijn er zeker weer bij in 2013!

Groetjes namens KVW de Blaak,
Rob de Langen
Hanneke Coolen-Colsters
23-04-2012
Hallo organisatie en alle vrijwilligers die deze truck tour weer mogelijk hebben gemaakt!

Met veel plezier hebben we met heel de familie naar de colonnes gezwaaid en gekeken. Wat geweldig mooi om te zien wat hier elk jaar gebeurd! Petje af voor iedereen die zich hiervoor heeft ingezet!

Van dichtbij weet ik wat het voor de deelnemers betekend. Mijn broer mocht dit jaar weer mee rijden! Het is een groot feest waar ze weken naar uitkijken en een leven lang op terug kunnen kijken met een enorme glimlach op hun gezicht!

Nogmaals bedankt en alle succes voor de volgende editie!

Met vriendelijke groet,
Hanneke
Gerrit Ruiter
23-04-2012
Op 22-04-2012 heb ik voor de eerste keer als verkeersregelaar op mijn Honda Goldwing mijn bijdrage aan de Trucktour Tilburg geleverd. Als z.g. 'voorrijder' reed ik voor colonne 3. Slechter weer konden wij niet treffen: nauwelijks droog, hagelbuien en onweer. De stralende gezichten van alle gehandicapte mensen, fungeerden voor mij echter als een warme zon. In de pauze traden verschillende artiesten op met voor hen lekkere meezingers. Volop zag je hen dan ook heerlijk genietend meezingen en zo mogelijk dansen. Prachtig!!! Buiten stond voor een blaaskapel iemand met het syndroom van Down, heel enthousiast te 'dirigeren'. Ik heb heerlijk om zijn capriolen gelachen. Op de motor had ik diverse keren van ontroering een brok in mijn keel. Zoveel mensen langs de kant die het vreselijke weer trotseerden om alle toursdeelnemers enthousiast toe te zwaaiend, te klappen en/of hun duim omhoog staken. Een hartverwarmende ervaring waarvan ik nog lang zal nagenieten. Terugzwaaiend voelde ik mij net de koningin, Sinterklaas of de paus. Indrukwekkend vond ik ook hoe goed de ernorme logistieke operatie, perfect was georganiseerd. Geweldig!!! Kortom, een fantastische ervaring om 'in te lijsten'. Hiertoe kregen wij na afloop het prachtige jubileumboek t.g.v. het 25 jarig bestaan. Hierin wordt heel mooi in beeld gebracht, hetgeen ik hiervoor probeer te verwoorden. Ik voelde mij beschroomd om dit in ontvangst te nemen, omdat ik eigenlijk vond dat ik na 1 jaar zoiets moois nog niet had verdiend. Met dit voor mij waardevolle boek ben ik desondanks heel blij. Bedankt!!! Wat mij betreft lever ik graag het volgend jaar weer mijn bijdrage.
Truck Tour Bolsward
23-04-2012
Wat een fantastische dag hebben wij wederom gehad!!
Bijzonder om de 25e Truck Tour zo mee te kunnen beleven en petje af voor het bestuur, alle vrijwilligers en een ieder die dit mogelijk gemaakt heeft!

Hopelijk zien we elkaar op 9 juni!

Groeten het Truck Tour Team Bolsward
Vrienden TruckTour Tilburg ( Bijsterveldenlaan )
23-04-2012
Hallo allemaal,

Ondanks het slechte weer stonden zoals ieder jaar weer erg veel mensen en kinderen langs de route aan de Bijsterveldenlaan in de Reeshof. Het is duidelijk dat de bewoners de TTT een warm hart toedraagt waarvoor onze dank.

Wij Vrienden TruckTour Tilburg willen iedereen bedanken van de TTT en de bewoners voor wederom een groot succes in de Reeshof. Tot ziens in 2013.
jolanda bergmans
23-04-2012
hoi
ik wou jullie bedankren dat ik dit jaar weer mee heb mogen rijden
ik heb er erg van genoten jammer van het weer
en de chouffeur was ook gezellig

groetjes jolanda
Andre
23-04-2012
Hooooooooooi,

Het was weer een grandiose Truckdag en ik geef mijn petje af voor al chauffeurs en vrijwilligers!!!!!!! Ook petje af voor de mensen langs de weg stonden te zwaaien ondanks het frisse weer.
Chantie
23-04-2012
Weer een superdag, weer voor 25 herhalingen vatbaar!
Jammer dat het weer het niet mee vierde, maar ach we bouwden gewwon ons eigen feestje in de truck
hans geboers
23-04-2012
het was erg goed geornieseert en ga zo door en nog gefeliciteertmet 25 jaar en ga zo door