Gastenboek

Gastenboek

Add Message
Gerrit Ruiter
19-05-2012
Op 22-04-2012 heb ik voor de eerste keer als verkeersregelaar op mijn Honda Goldwing mijn bijdrage aan de Trucktour Tilburg geleverd. Als z.g. 'voorrijder' reed ik voor colonne 3. Slechter weer konden wij niet treffen: nauwelijks droog, hagelbuien en onweer. De stralende gezichten van alle gehandicapte mensen, fungeerden voor mij echter als een warme zon. In de pauze traden verschillende artiesten op met voor hen lekkere meezingers. Volop zag je hen dan ook heerlijk genietend meezingen en zo mogelijk dansen. Prachtig!!! Buiten stond voor een blaaskapel iemand met het syndroom van Down, heel enthousiast te 'dirigeren'. Ik heb heerlijk om zijn capriolen gelachen. Op de motor had ik diverse keren van ontroering een brok in mijn keel. Zoveel mensen langs de kant die het vreselijke weer trotseerden om alle toursdeelnemers enthousiast toe te zwaaiend, te klappen en/of hun duim omhoog staken. Een hartverwarmende ervaring waarvan ik nog lang zal nagenieten. Terugzwaaiend voelde ik mij net de koningin, Sinterklaas of de paus. Indrukwekkend vond ik ook hoe goed de ernorme logistieke operatie, perfect was georganiseerd. Geweldig!!! Kortom, een fantastische ervaring om 'in te lijsten'. Hiertoe kregen wij na afloop het prachtige jubileumboek t.g.v. het 25 jarig bestaan. Hierin wordt heel mooi in beeld gebracht, hetgeen ik hiervoor probeer te verwoorden. Ik voelde mij beschroomd om dit in ontvangst te nemen, omdat ik eigenlijk vond dat ik na 1 jaar zoiets moois nog niet had verdiend. Met dit voor mij waardevolle boek ben ik desondanks heel blij. Bedankt!!! Wat mij betreft lever ik graag het volgend jaar weer mijn bijdrage.
Tamara Hendriks
07-05-2012
Hoi Frans,
Bedankt dat we er bij mochten zijn en ik heb het boek al van voor tot achter doorgelezen. Super mooi om te zien hoe iedereen zonder eigenbelang zich zo onvoorwaardelijk inzet voor een ander! Ik heb met veel bewondering naar alles zitten kijken en je mag oprecht trots zijn met wat jij en de anderen voor elkaar krijgen!

Dat wilde ik gewoon ff kwijt;. Bedankt!
Groetjes, Tamara
Peter Holkema
07-05-2012
Wij willen u complimenteren met de inzet en organisatie van dit grootse evenement.Het geheel zit buitengewoon goed in elkaar.
Wij kunnen ons goed voorstellen, dat dit ontzettend veel werk is om zo voor elkaar te krijgen.En alles zeer correct. Chapeau !

Wij hopen, dat wij een bescheiden bijdrage hebben kunnen leveren.
Vriendelijke groeten.Westernstar.nl
Peter Holkema
En ook namens de andere twee chauffeurs.
Tineke Jansen
07-05-2012
Bij deze wil ik laten weten dat het een schitterend boek is, ook wil ik jullie en alle collonnebegeleiders bedanken voor de ondersteuning
die ik heb ontvangen, jullie hebben het mogelijk gemaakt dat ik het heel de dag heb volgehouden en dat de positieven instelling weer helemaal terug is en ik weer aan mijn volgende kuur kan beginnen, ik ga ervoor.

Groetjes Tineke
En voor allemaal een dikke knuffel en nogmaals bedankt
Fried van der Geld
28-04-2012
Geweldig was het weer om als motorrijder mee te mogen doen.
Zoveelblije gezichten doet je goed en je krijgt nog aplaus ook als je achter de stoet aansluit. Dat wil toch zeggen dat er veel mensen achter dit evenement staan.
Ik ben er volgend jaar zeker weer bij. Hopelijk met wat mooier weer.

Groeten en voor de organisatie, het was echt toppie.
Ton v Diepen
24-04-2012
Ik wil jullie namens Jarmo en mij hartelijke bedanken voor de prachtige dag die ons is aangeboden .Niets dan lof voor de totale organisatie.
Charlotte en haar broer Sander
24-04-2012
Ik wil jullie namens Charlotte laten weten dat zij weer een geweldige dag met de truck tour heeft gehad . Voor de eerste keer samen met haar broer die het begeleiden van mij heeft overgenomen ,maar die ook heel erg genoten heeft.De chauffeur, de organisatie ,de lunch er het amusement ,het was helemaal af. Onze hartelijke dank voor deze mooie dag. Groetjes en tot een volgende keer Charlotte, Sander, Wilna
c.vanden boer
24-04-2012
Mijn broer heeft weer een fantastische dag gehad
heel hartelijk dank daarvoor,aan bestuur vrijwilligers en iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt
Yannick en chantal
23-04-2012
Via deze weg wil ik iedereen enorm bedanken die meegewerkt heeft aan de trucktours... Yannick heeft de dag van zijn leven gehad.. Hij heeft zichtbaar genoten van het rijden in de vrachtwagen, en ook tijdens de pauze heeft hij het erg naar zijn zin gehad... Het boek en de knuffel zijn nu erg belangrijk voor hem, met veel plezier en een grote lach heeft hij meerdere malen het boek door zitten bladeren vandaag.... Het was echt een TOP dag! dank daarvoor. Groetjes Chantal en Yannick
lucka maas
23-04-2012
ik heb weer genoten, was wel een beetje vermoeiend maar mijn chauffeur van vrachtwagen 101 was helemaal top. Ik mocht zelfs even zelf achter het stuur om indruk te maken op mijn juf van school, volgend jaar hoop ik weer mee te mogen.