Gastenboek

Gastenboek

Add Message
Vrienden TruckTour Tilburg ( Bijsterveldenlaan )
23-04-2012
Hallo allemaal,

Ondanks het slechte weer stonden zoals ieder jaar weer erg veel mensen en kinderen langs de route aan de Bijsterveldenlaan in de Reeshof. Het is duidelijk dat de bewoners de TTT een warm hart toedraagt waarvoor onze dank.

Wij Vrienden TruckTour Tilburg willen iedereen bedanken van de TTT en de bewoners voor wederom een groot succes in de Reeshof. Tot ziens in 2013.
jolanda bergmans
23-04-2012
hoi
ik wou jullie bedankren dat ik dit jaar weer mee heb mogen rijden
ik heb er erg van genoten jammer van het weer
en de chouffeur was ook gezellig

groetjes jolanda
Andre
23-04-2012
Hooooooooooi,

Het was weer een grandiose Truckdag en ik geef mijn petje af voor al chauffeurs en vrijwilligers!!!!!!! Ook petje af voor de mensen langs de weg stonden te zwaaien ondanks het frisse weer.
Chantie
23-04-2012
Weer een superdag, weer voor 25 herhalingen vatbaar!
Jammer dat het weer het niet mee vierde, maar ach we bouwden gewwon ons eigen feestje in de truck
hans geboers
23-04-2012
het was erg goed geornieseert en ga zo door en nog gefeliciteertmet 25 jaar en ga zo door
Corne,marielle en Bjorn
23-04-2012
Onze zoon mocht dit jaar voor de 2de keer deelnemen aan de trucktour en was er al weken vol van.
Eindelijk was het dan de 22ste en kon hij dan vertrekken, deze keer samen met papa.
Tot zijn grote vreugde mocht hij deze keer in de eerste groep vertrekken, met een bus werden ze naar de vrachtwagen toegebracht.
Bjorn heeft een geweldige dag gehad, thuis was hij afgebrand maar zijn rateltje stond niet dicht
Petje af voor de chauffeur van vrachtwagen 24, hij heeft de dag van Bjorn helemaal afgemaakt en het een extra tintje gegeven.
Voor de chauffeur was het de eerste keer dat hij deelnam en vrees dat zijn oren niet alleen getuut hebben van de claxons maar ook door de kwebbel van onze zoon die aardig zijn mondje kan roeren.
Zelf ben ik op de luchstop gaan kijken, wat een spektakel met al die artiesten en kraampjes.

Een hele grote dank aan de gehele organisatie die deze dag mogelijk hebben gemaakt, mijn zoon heeft er een heel jaar naar uit gekeken om weer deel te mogen nemen en zonder jullie zou dit alles niet mogelijk zijn geweest.
Ook een dank aan alle toeschouwers langs de wegen die deze keer toch door weer en wind op zijn komen dagen vrolijk zwaaiend, Bjorn voelde zich net even ( in zijn eigen woorden ) prins willem alexander want die zwaait ook altijd naar iedereen, al deed zijn arm wel zeer van het zwaaien

Hopenlijk tot volgend jaar
Mary IJpelaar
23-04-2012
Prachtige dag gisteren, ondanks wat regen-en hagelbuien, maar ook daar kan een motorrijder tegen. Boek 25 jaar Truck Tour is echt geweldig. Bedankt allemaal, ook het publiek langs de kant.
werner spierings
22-04-2012
Een geweldige 25e jubileum editie, waarin we weer als VKR meegereden hebben via een mooie route ( enkele via een kleine omweg dankzij Leo ) in onze mooie regio

Complimenten aan alle vrijwilligers en sponsors maar vooral al die geweldige chauffeurs met mooie blinkende bolides die het mogelijk gemaakt hebben dat velen genoten hebben.

Toch een speciaal bedankje aan alle mensen die aan de kant van de weg gekeken, gezwaaid en gefeest hebben, en de weergoden weerstaan hebben voor dit evenement.
Mede dank zij jullie positieve hulde aan alle deelnemers en vrijwilligers heeft iedereen de 25e editie met een geweldig gevoel afgesloten.

iedereen tot volgend jaar !
samantha en rivano berens
22-04-2012
wat een onvergetelijke dag vandaag rivano heeft genoten en die reed dit jaar voor de eerste keer mee maar we kunnen niet genoeg zeggen petje af voor de organisatie en vrijwillegers en sponsors van de truck tour het was grandioos
Iris en Karin van b
22-04-2012
Hallo, wat was het weer een onvergetelijke dag!!
SUPER!!!
Wij hebben er weer van genoten! Voor iedereen een grote pluim!
Iedereen bedankt voor weer een mooie dag!
Groetjes Iris v. Boxtel, Judith en Karin