Gastenboek

Gastenboek

Add Message
Pieter
13-04-2014
Geeft me een goed gevoel dat er ook nog leuke dingen gebeuren in de reeshof. Super dat er zoveel vrijwillers zijn die andere een leuke dag bezorgen. Geniet ervan en maak maar veel lawaai.
René van Houtert
12-04-2014
Vandaag de motor geprepareerd voor Trucktour Tilburg. Wat laats sleutelwerk. Dagelijks gebruik voor het werk maakt hem een beetje vuil, dus was een wasbeurt ook niet overbodig.

Het weer? Gaat perfect worden. De sfeer; als vanouds, De voldoening? Een mooi dag maken voor onze medemens met beperkingen, maar ook voor de inwoners van Tilburg e.o. Als je alles bij elkaar optelt ruim 500 man (vrijwilligers (verkeersregelaars, chauffeurs, politie en organisatie) actief. Waar vind je dat Uniek toch. Tilburg met een grote T!

Marcel van Helden
12-04-2014
Elk jaar weer een happening, auto's regelen, wassen, poetsen, knuffels erop knopen, luchthoorns erop knopen, gein trappen.........
En dan de dag....... zoals elk jaar verwachten we weer een hoop blije gezichten, en moge de weergoden ons goed gezind zijn.

Tot morgen, wij zijn er in elk geval weer klaar voor.

Mike, Mark, Glenn, Twan, Harold, Peer, Marcel ....................
Joost van Haaren
11-04-2014
Al was het alleen maar omdat ik dan mijn motor weer eens een keertje poets. Hahahaha.
Nee hoor....die blije gezichten in de cabine. Daar doen we het voor!!!!!
Succes allemaal. See you on SUNday!
Kim
11-04-2014
Hoi mensen.
Mijn zoon en ik mogen voor de 1e x mee dit jaar.Ben dus ook benieuwd wat hij ervan vind.Hij vond langs de kant staan ook altijd wel leuk dat getoeter iets minder maar wel zwaaien naar die mensen in de vrachtwagens.Benbenieuwd.En hopen op goed weer.Tot zondag.
Mike van Hemert
11-04-2014
Het aftellen is begonnen, het zal ook dit jaar weer een geweldige dag worden, en met mooi weer in het vooruitzicht,
Wij gaan er weer voor met onze wagens vol met Knuffel beertjes. Groetjes van:
Glenn,Peer, Harold, Marcel, Twan, Marc en Mike.......
Familie Honders
10-04-2014
En dan krijg je op woensdag een telefoontje .... er is iemand uitgevallen, willen jullie nog mee ?? Een enthousiaste JAAAAAA !! Tot zondag allemaal.
Politie Tilburg
08-04-2014
Aanstaande zondag 13 april is het weer zover. Vele gehandicapte medemensen staat weer een gezellig dagje te wachten. Wij zullen samen met een meer dan 240 opgeleide verkeersregelaars zorgen, dat de route veilig verloopt. Flitspalen zullen uitgezet worden, zodat iedere colonne door rood kan rijden op aanwijzingen van een verkeersregelaar. Ieder jaar vergen de voorbereidingen weer veel werk, maar wij hebben dat er graag voor over. Wij wensen u allen een fijne en mooie dag toe.
Ad van Gorp, Politie Hart van Brabant, District Tilburg.
roel Dijkers
06-04-2014
hoi allemaal. ik ben blij dat mij Yvonne uit gelood is
ik hoop dat op deze dag mooi weer erbij is dan komt als goed

groetje van Roel dijkers
werner spierings
31-03-2014
We zijn er weer bijna klaar voor. aanstaande woensdag de laatste sessie met de VKR's en dan nog 11 nachtjes slapen en dan kunnen we met zijn allen weer gaan genieten van de Truck Tour Tilburg....we hebben er weer enorm veel zin in