Gastenboek

Gastenboek

Add Message
Nelly kroot
07-04-2017
Dit is wel heel mooi dat je dat allemaal doet voor die mensen ga met zijn alle zo door gr
Politie Tilburg
03-04-2017
De 30e Trucktour Tilburg staat weer voor de deur 270 vrachtwagens met hun chauffeurs laten de gehandicapten wederom een mooie tocht zien rondom Tilburg. Het was wederom een gigantische klus om de route weer goed en veilig uit te zetten. Wij als politie en zo'n 200 verkeersregelaars sluiten hier graag bij aan om het verkeer in goede banen te leiden. We hopen op mooi weer en een veilige tocht. Ad van Gorp, Politie Tilburg
truus montee
01-02-2017
WE WILLEN GRAAG MEE DOEN AAN DE TRUCK TOUR

GROETJES VAN TRUUS MONTEE
Margriet
31-01-2017
Op naar hopelijk een mooie trucktour. De inschrijving is gedaan nou duimen.
Vic Peeters
21-04-2016
Het was dit jaar wederom fantastisch georganiseerd. Met genoegen heb ik weer een complete registratie gemaakt: https://youtu.be/7S5XxpkVq8s
lowie meulbroek lion-stone tilburg
20-04-2016
wat was het weer een gezellige zondag iedereen bedankt voor de aandacht en gezelligheid en weer zeer tevreden over de organisatie van TTT geweldig. kan weer niet wachten op volgend jaar.
m.vr.gr. lowie
Antoinette
19-04-2016
mijn man en onze dochter zijn als begeleiding mee geweest met de 29ste editie van TTT. In Diessen hebben ik met mij n kleinkinderen naar hen gezwaaid en wat heeft vooral mijn kleinzoon genoten van alle ( grote) auto;s. En ik .. ik stond zoals andere jaren met kippenvel
en een brede lach te genieten , van de mooi versierde wagens - de zwaaiende handen - de lachende mensen en van al het getoeter. een groot compliment voor de organisatie en heel veel dank aan alle mensen die deze dag mogelijk maakte!!!!
werner spierings Commissie VKR TTT
17-04-2016
Wat was de 29e editie van de TTT weer een geweldige happening

Bijzonder veel dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben, van broodjessmeerders en gezellige koffiedames....tot rode kruis medewerkers en politie....van onze stoere maar geweldige persoonlijkheden van Truckers....van begeleiders tot VKR's....te veel mensen om op te noemen.
Maar zeker ook een zeer groot dankwoord aan alle bedrijven die dit mooie evenement mogelijk gemaakt hebben door sponsoring i welke vorm dan ook.
Het was zeer mooi om zoveel mensen aan de kant te zien als toeschouwers.....zwaaien....roepen....en we hebben duizenden duimen gezien.
Iedereen bedankt...en op naar onze 30e editie in 2017....houd onze site in de gaten

Met vriendelijke groet

werner Spierings Commissie VKR TTT
fam screuders
17-04-2016
het was kaai gezelig
paul hoymans
17-04-2016
vandaag eerste keer jullie tour gaan fotograferen en filmen
chapau hoe jullie alles getimed hebbben en die timing aanhouden
ben uit belgie gekomen en was echt de moeite
echt voor volgend jaar voor herhaling vatbaar
groeten uit belgie